Zentrum Zentrum

B&B Asmara***

My MaasMomets

Mein MaasMoment ist das praktische Planungsinstrument der Website Visit Maasmechelen. Das macht Ihre Reise nach Maasmechelen noch einfacher. Markieren Sie Ihre Lieblingsaktivitäten, Restaurants und Unterkünfte mit dem Mein maasMoment-Label. Dies ist immer auf jeder Seite angegeben.

Oben rechts können Sie zur Seite Mein MaasMoment navigieren. Sehen Sie in einer praktischen Listenansicht oder auf der Karte, welche Aktivitäten Sie ausgewählt haben. Teilen Sie Ihre MaasMoments mit Freunden oder drucken Sie sie aus.

Beginnen Sie schnell. 

Toevoegen aan My MaasMomets
B&B

B&B Asmara is de ideale plek in het Maasland waar je kan thuiskomen in een familiale sfeer en heerlijk tot rust komen in je ééntje of met je partner, vrienden of vriendinnen, …

Onze B&B is gelegen in een doodlopende straat, dichtbij de afrit van de autosnelweg (E314) en de verbindingsweg naar Maasmechelen Village, het outlet-merkendorp bij uitstek.

Wij bevinden ons in de buurt van 2 toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen, de mooie fiets-, wandel- en mountainbike routes, het rivierpark Maasvallei, Terhills cablepark en kajak op de Maas. Je kan bij ons terecht voor fiets- en vespaverhuur of je kan mooie fietstochten maken met je eigen fiets, die trouwens veilig gestald kan worden in de B&B.

Kortom, voor elk wat wils! De B&B heeft 3 ruime luxe kamers, die elk stijlvol ingericht zijn in een bepaald thema. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en/of bad, wastafel, toilet en haardroger. Voor onze gasten is er op de kamer gratis wifi, een tv en een minibar.

’s Ochtends verwennen wij jou graag met een ambachtelijk ontbijt met zowel lekkere Limburgse streekproducten als biologische en fairtrade producten. Ook hebben wij gluten- en lactosevrije producten in ons aanbod.

In onze landelijke tuin kan je heerlijk genieten op het open of overdekt terras of ontspannen in onze sauna met zoutstenen. In onze wellness- en massagepraktijk staat het (terug) in balans brengen van lichaam en geest centraal en kan je onder andere genieten van een divers aanbod aan massages, voetreflexologie, energetische behandelingen, aromatherapie, voedingsadvies en gespreksbegeleiding.

Wij bieden ook verschillende soorten arrangementen aan. Er is gratis parkeergelegenheid bij de B&B. Wij geven je ook graag tips over leuke uitstapjes tijdens je verblijf, mooie fietsroutes, lekkere eetadresjes, ….

Wij hopen je spoedig te mogen verwelkomen in B&B Asmara.

Bequem unterwegs

B&B Asmara***
Weidestraat 11
3630 Maasmechelen
B&B
Alle übernachten

Mehr übernachten

Übersicht
Alle übernachten