Shoppen én cashen: dat kan een hele week lang met MaasMegaKraak, een actie van Winkelcentrum Pauwengraaf en Shopping Center M2.

 

Veel moet je er niet voor doen: “Wie voor minstens 10 euro bij ons koopt, kan een hele week lang waardebonnen winnen”, vertelt Herbert Coox, schepen van economie. Om waardebonnen te winnen moet je wel de kluis kraken. Dat kan in de week van 22 tot en met 29 oktober elke dag tussen 10 en 18 uur.

 

“De kluis, helemaal ingekleed in het kader van ‘onze natuur’, staat in Shopping Center M2. Met het kassaticket van je aankoop op de Pauwengraaf of in Shopping Center M2, ga je dezelfde dag nog naar de kluis. Na controle door een hostess, krijg je een of meerdere vouchers, die je mogelijk toegang geven tot de kluis. En daar valt dus heel wat te rapen”, licht schepen Coox verder toe.

 

Beleving!

Ook wie niet in de prijzen valt, is zeker van een fijne shoppingtrip. Het aanbod van Winkelcentrum Pauwengraaf en Shopping Center M2 heeft immers heel wat troeven. Het is een charmant winkelgebied met meer dan 150 winkels. Wat alles nog extra gezellig maakt, is de grote variatie in het aanbod, en de multiculturele identiteit van het gebied. Parkeren is helemaal gratis bij Shopping Center M2 en van daaruit ben je zo op de Pauwengraaf. Alle winkels liggen immers op wandelafstand. Op de Pauwengraaf kun je trouwens ook het eerste half uur gratis parkeren.

 

Kom vanaf 22 oktober dus zeker afzakken naar Winkelcentrum Pauwengraaf en Shopping Center M2. Van de shopbeleving ben je zeker en wie weet, kraak je de kluis ga je naar huis met leuke waardebonnen, die je opnieuw kan besteden in dit winkelgebied.

Het volledige wedstrijdreglement vind je op www.m2shoppingcenter.be

Weitere Nachrichten