Cultuur opsnuiven

Sint-Barbarakerk

My MaasMomets

Mein MaasMoment ist das praktische Planungsinstrument der Website Visit Maasmechelen. Das macht Ihre Reise nach Maasmechelen noch einfacher. Markieren Sie Ihre Lieblingsaktivitäten, Restaurants und Unterkünfte mit dem Mein maasMoment-Label. Dies ist immer auf jeder Seite angegeben.

Oben rechts können Sie zur Seite Mein MaasMoment navigieren. Sehen Sie in einer praktischen Listenansicht oder auf der Karte, welche Aktivitäten Sie ausgewählt haben. Teilen Sie Ihre MaasMoments mit Freunden oder drucken Sie sie aus.

Beginnen Sie schnell. 

Toevoegen aan My MaasMomets
Groepen Groepen Cultuur opsnuiven Cultuur opsnuiven

Een rondleiding in deze kerk biedt heel veel bijzondere aanknopingspunten. Vertrekkend in de tentoonstellingsruimte met de aparte maquette van het kerkgebouw, zoals het nooit meer verwezenlijkt werd, volgen de stappen door de aparte nevenruimten. Van de verwijzing door de afbeeldingen in de glasramen naar o.m. de bestemming van de ruimte,  tot de indelingen van het kerkgebouw zelf. De oude symbolen en rituelen, de bijzondere hiërarchie en de verhalen die zich afspeelden binnen het georganiseerde leven van de parochie en van de pastoor en de aalmoezeniers voor de buitenlanders, maken een rondleiding tot een bijzonder belevenis. 

 

Deze rondleiding kan gecombineerd worden met een wandeling door Eisden-Tuinwijk en het Museum van de Mijnwerkerwoning.

Bequem unterwegs

Sint-Barbarakerk
Kastanjelaan 53
3630 Maasmechelen
Alle cultuur opsnuiven

Mehr cultuur opsnuiven

De Kompeltoer
Toevoegen aan My MaasMomets
Op pad met een gids

De Kompeltoer

Entdecken Sie
Terhills Cablepark
Toevoegen aan My MaasMomets
Aktion & Abenteuer

Terhills Cablepark

Entdecken Sie