Nationalpark Hoge Kempen Nationalpark Hoge Kempen

Elaisa Inspiration Center

My MaasMomets

Mein MaasMoment ist das praktische Planungsinstrument der Website Visit Maasmechelen. Das macht Ihre Reise nach Maasmechelen noch einfacher. Markieren Sie Ihre Lieblingsaktivitäten, Restaurants und Unterkünfte mit dem Mein maasMoment-Label. Dies ist immer auf jeder Seite angegeben.

Oben rechts können Sie zur Seite Mein MaasMoment navigieren. Sehen Sie in einer praktischen Listenansicht oder auf der Karte, welche Aktivitäten Sie ausgewählt haben. Teilen Sie Ihre MaasMoments mit Freunden oder drucken Sie sie aus.

Beginnen Sie schnell. 

Toevoegen aan My MaasMomets
Entspannung Entspannung Groepen Groepen

Bij Elaisa Inspiration Center creëren wij een platform om jou, als ondernemer een inspirerend kader te kunnen aanbieden voor een bijzondere teambonding, vergaderruimte, en zo veel meer. Dit kader stemmen wij af op de behoeften van je organisatie of team.

 

Teambonding

De Vier Elementen

Onze teambonding authentieke pakketten zijn gebaseerd op de beleving van de vier elementen: vuur, lucht, water en aarde. Via afwisselende outdoor en indoor activiteiten worden de deelnemers begeleid zich te verbinden met deze oerelementen. Iedere beleving is op elkaar afgestemd en heeft als doel ons creatief potentieel via leiderschap kwaliteiten te manifesteren.

 

Via de interactie met elk element krijgen ze inzicht in hun eigenschappen en de rol die zij spelen in het creatief manifestatieproces. Wij krijgen voelend begrip dat daadkrachtige materialisatie enkel mogelijk is als elk element, als een tandwiel van een mechanisme, in het circulaire creatieproces beheerst wordt.

 

Business Events

Elaisa, een WIN-WIN troef voor jouw business. Elaisa is een ideale locatie voor de organisatie van bedrijfsevenementen op maat, vergaderingen of lezingen. Het ligt te midden van het Nationaal Park Hoge Kempen. De adembenemende natuur werkt als een ondersteunende katalysator om tot rust, ontspanning en helderheid te komen. Allemaal ingrediënten om het creatieve potentieel, dat in ieder van ons aanwezig is, aan te wakkeren, te belichten en te activeren.

 

Een WIN-WIN troef voor uw business omwille van:

  • De unieke prachtige locatie.
  • De rustgevende omgeving te midden in de natuur.
  • De beschikbaarheid van gevarieerde energetische ruimtes.
  • Ons rijk gastronomisch aanbod aan gezonde gerechten zorgvuldig klaargemaakt door ons horeca team.
  • Ons creatief out-of-the-box denkend team dat je helpt je idee professioneel om te zetten.
  • De vele ontspanningsmogelijkheden in ons centrum.

     

Bequem unterwegs

Elaisa Inspiration Center
Terhills, Nationaal Parklaan 7
3650 Dilsen-Stokkem
Alle entspannung

Mehr entspannung

Übersicht
Alle entspannung
Hengelen
Toevoegen aan My MaasMomets

Hengelen

Entdecken Sie
Entdecken Sie es hier

Mehr Nationalpark Hoge Kempen