Vakantiehuis Mariposa *****

My MaasMomets

Mein MaasMoment ist das praktische Planungsinstrument der Website Visit Maasmechelen. Das macht Ihre Reise nach Maasmechelen noch einfacher. Markieren Sie Ihre Lieblingsaktivitäten, Restaurants und Unterkünfte mit dem Mein maasMoment-Label. Dies ist immer auf jeder Seite angegeben.

Oben rechts können Sie zur Seite Mein MaasMoment navigieren. Sehen Sie in einer praktischen Listenansicht oder auf der Karte, welche Aktivitäten Sie ausgewählt haben. Teilen Sie Ihre MaasMoments mit Freunden oder drucken Sie sie aus.

Beginnen Sie schnell. 

Toevoegen aan My MaasMomets

Welkom in onze omgebouwde mijnwerkerswoning, gelegen in de tuinwijk van Eisden. Onze vakantiewoning is dé ideale uitvalsbasis om MaasMechelen en de regio te verkennen. We zijn gelegen aan het fietsroutenetwerk, het wandelnetwerk doorheen de tuinwijk en op slechts 1 km vind je enkele toeristische toppers zoals het Nationaal Park Hoge Kempen - Terhills en MaasMechelen Village. 

 

De woning bestaat uit drie tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers. Er is ook de gelegenheid om de zetel in de woonkamer om te vormen tot een extra tweepersoonsbed. Zo kunnen we plaats bieden voor 8 personen. Indien gewenst is er ook een babybed en babystoel beschikbaar. Het huis bevat een uitgeruste keuken met vaatwasmachine, oven en microgolfoven. Er is een verzorgde tuin uitgerust met een trampoline en barbecue. Ten slotte is er voldoende parkeergelegenheid voor zowel jullie personenwagens als een overdekte fietsenstalling.

Bequem unterwegs

Vakantiehuis Mariposa *****
Acacialaan 5
3630 Maasmechelen
Alle übernachten

Mehr übernachten

Übersicht
Alle übernachten