Vakantiewoning Villa 35 *****

Mes MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Ajouter à Mes MaasMoments

Villa 35 is een stijlvol ingerichte vakantiewoning gelegen in hartje Maasmechelen, België. Bij het betreden van deze elegante vakantiewoning zult u onder de indruk zijn van de ruimte en de unieke details, waardoor u kunt genieten van een aangenaam en ontspannen verblijf. De woning biedt accommodatie voor maximaal zes personen en is gunstig gelegen in de buurt van talloze winkels en restaurants. Bovendien bevindt het zich in de nabijheid van enkele bekende trekpleisters in de omgeving, zoals het Nationaal Park Hoge Kempen, Maasmechelen Village, M2 en Terhills. Deze toeristische attracties zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet en met de fiets via het fietsknooppuntennetwerk. Kortom, Villa 35 is de perfecte locatie voor het ontdekken van de prachtige Limburgse natuur, om te shoppen en om tot rust te komen na een dag vol avontuur.

Facile sur la route

Vakantiewoning Villa 35 *****
Bloemenlaan 35
3630 Maasmechelen
Tous séjourner

Plus séjourner

Vue générale
Tous séjourner