Cultuur opsnuiven

Cultuurcentrum MaasMechelen

Mes MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Ajouter à Mes MaasMoments
Détente & expérience culinaire Détente & expérience culinaire Culture Culture Groepen Groepen Cultuur opsnuiven Cultuur opsnuiven

Cultuurcentrum Maasmechelen, gelegen in een prachtig park in de Eisdense tuinwijk, vlakbij Maasmechelen Village, De Pauwengraaf en Shopping Center M2,  heeft met zijn gevarieerd kwalitatief aanbod alles in huis om de meerwaardezoeker in het Maasland fantastische culturele momenten te bezorgen.


Het theater- en hedendaagse dansaanbod kan de vergelijking met het aanbod in een grootstad moeiteloos doorstaan. De muziekprogrammering omvat het betere Nederlandstalige lied, pop, rock en wereldmuziek, maar ook cabaret & comedy, familietheater en interessante lezingen hebben een plaats in ons programma.


In het bijzonder het zeer uitgebreide aanbod van klassieke concerten (± 30!) en hedendaagse (kamer)muziek, vaak gespeeld in de pittoreske kerken van de Maasmechelse dorpen Leut en Vucht, krijgt menig enthousiaste bezoeker uit de Euregio over de vloer.
Onder het label Cinématinee presenteren wij op regelmatige basis zorgvuldig gekozen thematische en actuele films. Deze worden in de beste omstandigheden in onze schouwburg vertoond.


Ook exposeren we in onze 3 galerieën het werk van interessante en vaak gerenommeerde nationale en internationale kunstenaars. De tentoonstellingen worden aangekondigd op onze website en zijn vrij toegankelijk tijdens de reguliere openingsuren.
Cultuurcentrum Maasmechelen staat garant voor een kwalitatief programma waarmee het centrum zich duidelijk profileert in het Limburgse culturele veld. Het volledig aanbod vind je op www.ccmaasmechelen.be of je kan onze gratis seizoensbrochure aanvragen!

 

Info, reservaties & huur zalen

www.ccmaasmechelen.be

Facile sur la route

Cultuurcentrum MaasMechelen
koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen
Tous voir & faire

Plus voir & faire

Vue générale
Tous voir & faire
Bowling Admiraal
Ajouter à Mes MaasMoments
Vous préférez rester en intérieur ?

Bowling Admiraal

Découvrez