Sportshooting Academy

Mes MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Ajouter à Mes MaasMoments
Groepen Groepen

Tijdens de teambuilding activiteiten ontstaat de mogelijkheid om een hechter team op te bouwen. Vaak leert u tijdens deze teambuilding activiteiten uw collega’s nog beter kennen. Ook al denkt u dat u iedereen goed kent door jaren intensief samen te werken, toch zijn er altijd wel verborgen talenten en eigenschappen bij een collega aanwezig. De teambuilding activiteiten helpen u om deze verborgen talenten en eigenschappen te ontdekken, meer samenhang en rendement te creëren. Bent u op zoek naar originele teambuilding activiteiten? Een unieke vrijgezellen activiteit? Of gewoon een leuke uitstap met vrienden of familie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

Enkele mogelijke activiteiten: kleiduifschieten, boogschieten, laserschieten, sportschieten, luchtdrukschieten, ...

 

Programma’s op maat zijn ook mogelijk, net zoals activiteiten op locatie. Er kan ook catering worden voorzien. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Facile sur la route

Sportshooting Academy
Heufkensweg 7
3630 Maasmechelen
Tous groepen

Plus groepen

Vue générale
Tous groepen
Kajak Maasland
Ajouter à Mes MaasMoments
action & aventure

Kajak Maasland

Découvrez