Familie Fratssen viert feest, want Robert is gekrompen en het is beter zo!  
Alle vergeten tantes, vergeelde nonkels en aangetrouwde aanhangsels mogen - met meetlat - het resultaat komen bezichtigen.  

Fratssen theatraliseert de vreugden en gênes van het familiefeest en serveert de toeschouwer een buffet van onuitgesproken vetes en goedbedoelde moederliefde.  

Verwacht echter geen klassieke erfenisdiscussies, echtscheidingsperikelen en familieproblemen. Deze clichés halen de voorstelling niet. Het zijn de absurde zaken en schijnbare onbenulligheden die op de voorgrond treden. Hieronder sluimeren de onuitgesproken waarden, voelbare spanningen en grootse emoties die ieder mens en familie met zich meedraagt. 

Na de rondreizende theaterparade Melvius (2019), het kafkaëske TRIBUNAL (selectie TheaterFestival 2020) en de kolderieke angstdroom Tavern Michelle (2022), creëert Ballet Dommage bij BRONKS een zowel verbindende als bevreemdende locatievoorstelling voor alle leeftijden. Iedereen is welkom, met of zonder familie! 
 

Deze voorstelling vindt plaats in Wijkcentrum Concordia, Oude Baan 205, 3630 Maasmechelen https://www.maasmechelen.be/wijkcentrum-concordia

Wann?
Preis
Basisrate: 8 EUR
: 7 EUR
: 6 EUR
Wo?
Oude Baan 205
3630 Maasmechelen
Veranstalter
CC Maasmechelen