Ik zie… een huis met een gat in de vloer en een waslijn. 
Wie woont er in dat gat? 
Ik zie een trap met een deur. Wat zit daarachter? 
Ik zie een propje plakband met een touwtje aan. 
Wat is dit? Een wolk? 
Een verfrommelde vlag? Een verloren poedel? DE VROUW DIE ZICH VERSLIKTE IN HAAR ONDERGOED (en andere onwaarschijnlijkheden) is een speelse uitnodiging om samen te kijken.  De makers bouwden landschappen met vergeten spullen, toonden deze aan kinderen, die ze benoemden en er verhalen bij verzonnen. De opgenomen stemmen versmolten tot een compositie die niemand onberoerd laat.  
Begeleid door een koor van kinderstemmen gaan we samen op ontdekking langs miniatuurwereldjes waarin niets is wat het lijkt. We beleven een poëtische en beeldende voorstelling, een compositie over durven kijken en verbeelden, zonder oordelen. DE VROUW DIE ZICH VERSLIKTE IN HAAR ONDERGOED (en andere onwaarschijnlijkheden) kaapte op Het Boze Wolf Figurentheaterfestival in 2023 de prijs weg voor de 'meest indrukwekkende voorstelling' en werd daarmee uitgeroepen tot beste voorstelling in het Belgische-theater-der-dingen-landschap. 
Uit het juryverslag: Een eenvoudig ogend maar geraffineerd spel, een fantastische compositie van klanken en kindercommentaren, van stemmen en handelingen in een ‘Wunderkammer’ die leeft en speelt.  Surplus: Er was eens … een doodgewone stad met een wassalon, een fietsenwinkel, een restaurant, … Stel je voor … Plots is de hele stad gestapeld, sportief, verlaten, … Kom om 14u30 naar de boekenhoek in het cultuurcentrum en laat je verbeelding de vrije loop. Lach voluit met de knotsgekke tekeningen en stapel je eigen verzinsels tot boekentorens!*  
(Uit ‘Ik zie ik zie’ van Eef Rombaut en Leen Vanbroekhoven)  
i.s.m. Bibliotheek Maasmechelen 
    
Wann?
Preis
Basisrate: 8 EUR
: 6 EUR
: 7 EUR
Wo?
Koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen (Eisden-Tuinwijk)
Veranstalter
CC Maasmechelen