Een gevreesde blogster is het middelpunt van een bont allegaartje kunstenaars. In haar woning in de grootstad ontvangt ze vriend en vijand voor gesprekken en feestjes.  Zonder een blad voor de mond te nemen, spuit ze haar snedige commentaar op de vele artistieke zielen die haar salons bijwonen. Niemand blijft gespaard. Maar hoeveel absolute eerlijkheid kan een mens aan? Hoelang blijven de weinige vrienden die ze nog heeft, haar commentaar slikken?  
Ze heeft één zwakke plek: haar liefde voor de veel jongere kunstenaar Sasha. En hoewel hij op haar kap leeft en graag uitweidt over conceptuele kunst, vergeeft ze hem alles. Ze droomt van een leven samen met hem, maar misschien is de prijs van de eerlijkheid wel een eenzaam bestaan.   Met Fraulein Agnes schreef de Duitse schrijfster Rebekka Kricheldorf in een wervelende en scherpe taal een hedendaagse versie van de bijtende, satirische komedie De Misantroop van Molière, die de Roovers nu voor het eerst opvoeren. 
Ze schetst een wereld van schijn in een tijdperk waarin we allemaal willen behagen en onze ego’s laten schitteren. Gratis inleiding om 19.30 uur. 
Wann?
Preis
Basisrate: 16 EUR
: 10 EUR
: 14 EUR
Wo?
Koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen (Eisden-Tuinwijk)
Veranstalter
CC Maasmechelen