We schrijven het jaar 1992, wanneer Sarah en Gert Bettens hun eerste platencontract tekenen en 1993 wanneer hun debuutalbum verschijnt.  
The Great Subconscious Club is meteen een schot in de roos, met The Ballad of Lea en Paul, gevolgd door nog grotere albumklassiekers als Paradise in Me met de monsterhit Not an Addict en in 1998 het derde album Cocoon Crash met de hit Believe.  
 
De jaren erna volgden nog verscheidene succesvolle platen. Drie decennia lang veroverde K’s Choice de podia van de grootste concertzalen en festivals in binnen- en buitenland. De band werkte samen met tal van gerenommeerde producers, zoals Jean Blaute, Gil Norton en Alain Johannes én sterartiesten als Anouk, Skin en Milow. Deze bloeiende carrière bracht een mooie verzameling aan gouden en platina-albums tot stand. Een dertigste verjaardag kon niet ongezien voorbijgaan. Om dit jubileumjaar te vieren bracht K’s Choice de nieuwe single Time is a Parasite. Nu keert de band terug naar een akoestische setting, en net zoals 30 jaar geleden in trio. K’s Choice houdt halt in CC Maasmechelen met een bijzonder concert dat alle hoogtepunten op een rijtje zet. Om van te smullen! 
Wann?
Preis
Basisrate: 29 EUR
: 27 EUR
: 29 EUR
Wo?
Koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen (Eisden-Tuinwijk)
Veranstalter
CC Maasmechelen