Parkies verrast inwoners in eigen stad of gemeente met een gratis en uniek aanbod van muziek. Geniet van allerlei topconcerten en snuif de tofste sfeer op!

Gustaph, een 42-jarige Belgische songwriter, producer en zanger, was verrast toen hij werd gekozen om België te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Liverpool op 14 januari 2023.

Gustaph's muziekcarrière begon op 18-jarige leeftijd toen hij zijn eerste platencontract tekende en de Radio 2 Zomerhit-prijs won voor beste debuut. Gustaph's popcarrière kwam tot stilstand toen zijn platenlabel hem in een richting duwde waar hij niet blij mee was en hij worstelde met het verzoek om niet over zijn seksualiteit te praten.

Gustaph bleef werken in de muziekindustrie na zijn studie en werd een veelgevraagde sessiemuzikant en achtergrondzanger. Gustaph keerde uiteindelijk terug naar de schijnwerpers nadat hij in 2012 werd benaderd door Andy Butler van Hercules and Love Affair, waarmee hij de wereld rondreisde en twee succesvolle albums creëerde. Gustaph zong ook als achtergrondzanger voor Hooverphonic op het Eurovisie Songfestival. Dit jaar zal Gustaph's verleidelijke house-anthem 'Because of You' na een pauze van vijf jaar worden opgevoerd op het Eurovisie Songfestival

Wann?
Woensdag 2 augustus
19u00 - 23u00
Preis

Gratis toegang

Wo?
Konginnepark, koninginnelaan 59
3630 MaasMechelen
Veranstalter
Parkies i.s.m. Tuinwijk2020