Al meer dan twee jaar trekt Maasmechelen resoluut de kaart van de natuur. Aan natuur immers geen gebrek in Maasmechelen. Van de positieve effecten van natuur op het welbevinden, zowel fysiek als mentaal, is inmiddels iedereen overtuigd. Onze grootste bron van energie en inspiratie vloeit voort uit de natuurelementen, net daar zet Maasmechelen op in.

 

De lancering van deze positionering dateert van september 2022. Inmiddels verschillende grote en kleinere campagnes later, bouwen we verder op de ingeslagen weg.  

 

Ook deze nieuwe campagne is opgebouwd rond de herkenbare visuele stijl: MaasM-woorden gekoppeld aan beelden die mens en natuur verbinden en authentieke, prikkelende beelden die de woordtaal versterken. De baseline ‘helemaal onze natuur’ vormt letterlijk een link met natuur (groen) maar ook met authenticiteit, natuurbeleving en het Maasmechelse DNA.

 

“Het is opnieuw een prachtige campagne met enkele unieke beelden geworden. Een pianospeler op het water, een groep dansers in het bos en zelfs een die-hard, fiere Maasmechelaar die postcode 3630 laat tatoeëren op zijn arm. Beelden die ongetwijfeld blijven hangen nadat je het filmpje bekeek”.


“Opladen in de natuur kan op verschillende manieren en individueel of in groep. Heel wat mensen vinden ondertussen hun weg naar onze gemeente. Niet alleen om te wandelen of te fietsen, ook dankzij de events die we organiseren en waarmee we Maasmechelen op de kaart zetten. Ook hierbij kiezen we heel bewust voor een link met natuur en natuurbeleving”.

 

Deze gekozen positionering is voor het bestuur ook een leidraad  voor de verdere ontwikkeling van onze gemeente. Niet alleen voor toerisme en vrije tijd, maar ook via crossovers met culinaire-, culturele- sportieve- en ontspanningsmogelijkheden. De natuur naar de woonkernen brengen door onder meer rewildingsprojecten, vergroeningswerken, schaduw- en rustplekken ontwikkelen, … . Hiermee wordt Maasmechelen hét natuuroplaadpunt van de Euregio voor elke Maasmechelaar en alle bezoekers.”   

 

De campagne loopt vanaf 11 maart verspreid over 3 weken. Begin juni is een tweede golf gepland. De spot is te zien op VTM, VTMGo en Youtube. Daarnaast zullen de campagnebeelden op tal van 20m²-borden ophangen, verspreid doorheen de  provincie Limburg, alsook in enkele Vlaamse dagbladen. Ook digitaal wordt de campagne via advertising uitgebreid verspreid.

Weitere Nachrichten