Barbacoa Wine&Dine

My MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Toevoegen aan My MaasMoments
Eten & drinken

Welkom bij Barbacoa Wine & Dine. Een avondje genieten in het centrum van Maasmechelen? Bij ons ben je op het juiste adres! Het gebruik van onze Mibrasa houtskooloven zorgt ervoor dat al onze gerechten net dat beetje extra krijgen. Eens geproefd van de aparte smaken die onze oven toevoegt, dan word je een trouwe klant. Een zakenlunch die het werk kruidt, gezellig dineren aan de haard een aperitief of digestief nuttigen aan de bar, het kan allemaal bij ons. Wij garanderen je warme momenten in een erg sfeervol kader.

Easy on the road

Barbacoa Wine&Dine
Dokter haubenlaan 69
3630 Maasmechelen
Eten & drinken
All food & beverages

More food & beverages

't Alibi
Toevoegen aan My MaasMoments

't Alibi

Discover
Aen 't Venne
Toevoegen aan My MaasMoments

Aen 't Venne

Discover