Pizza Rico

My MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Toevoegen aan My MaasMoments
Eten & drinken

"Roberti Enrico heeft een pizzeria met slechts één doel - om het beste van de Italiaanse keuken met iedereen te delen. Wat is begonnen als een hobby voor ons gezin, familie en vrienden is met veel plezier en enthousiasme gegroeid tot een echte pizzeria!" We maken ons deeg zelf, pasta wordt op het moment van bestelling vers gekookt. Mocht er tussen de keuze jouw gerecht niet bijstaan, mag het altijd gevraagd worden en indien mogelijk maken wij de menu voor jou. Gezelligheid en familiesfeer staat centraal en is heel belangrijk in onze kleine pizzeria. We zijn geopend van vrijdag t.e.m. zondag van 17 tot 22u. Reserveren/bestellen kan je op 0475/45 74 13.

Easy on the road

Pizza Rico
Dorpsstraat 34
3630 Maasmechelen
Eten & drinken
All food & beverages

More food & beverages

't Alibi
Toevoegen aan My MaasMoments

't Alibi

Discover
Aen 't Venne
Toevoegen aan My MaasMoments

Aen 't Venne

Discover