Parc National des « Hoge Kempen » Parc National des « Hoge Kempen »

Op pad met een gids

De Nationaal Park Challenge

Mes MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Ajouter à Mes MaasMoments
Groepen Groepen Op pad met een gids Op pad met een gids

De Nationaal Park Challenge is een teambuilding op maat in het unieke kader van het Nationaal Park Hoge Kempen, onder de deskundige begeleiding van de Rangers.

 

Een boeiende en gevarieerde activiteit met een competitief appel dat het beste uit jullie team naar boven zal halen. Tegelijk is het een leuk en ontspannend gebeuren dat een toffe groepsdynamiek teweeg brengt.

 

Meerder teams nemen het tegen elkaar op.

De challenge bestaat eruit bestaat alle door de Rangers gegeven opdrachten binnen de gegeven tijd uit te voeren. De teams bepalen zelf wie binnen de groep welke opdrachten op zich neemt, de volgorde waarin de opdrachten worden uitgevoerd,…. Hiervoor moeten ze vaardigheden aanspreken zoals: samenwerken, organisatie, timing, creativiteit…

 

De opdrachten zijn zeer uiteenlopend en voor ieder wat wils:  creatief, coördinatie, sportief, ludiek, fysieke proeven, IQ ,… Voor een aantal opdrachten moeten deelnemers uitzwermen over het terrein waar ze op verschillende locaties worden opgewacht door Rangers.

Belangrijk: de opdrachten worden zo gekozen dat er voor iedereen iets tussen zit. Ook onverwachte vaardigheden kunnen daarbij belangrijk zijn voor het team!

Dit zorgt voor een blijvende motivatie en bevordert de samenhang binnen de teams.

 

Deelnemers/Teams

Max. 60 deelnemers

De samenstelling van de teams gebeurt in overleg. We letten daarbij op een evenwichtige verdeling man/vrouw, leeftijd,…Een team bestaat uit max. 20 deelnemers.

 

Rangers 
Leiden het spel, animeren, geven de opdrachten, jureren, houden de score bij, staan verspreid op terrein met activiteiten en workshops en zorgen voor alle benodigde materiaal.

 

Locatie: dit alles gaat door in de mooie en heilzame omgeving van Terhills:  hoofdtoegangspoort tot het Nationaal Park. De mogelijkheden van deze unieke locatie (mijnverleden, reliëf en views van de terrils, bestaande routes,…) worden daarbij ten volle benut en geven de activiteit een bijzonder karakter.

 

Wij zorgen voor:

-          een perfect uitgewerkte activiteit

-          professionele begeleiding door de Rangers

-          alle benodigde materialen

 

 

Kostprijs (2022)

40 euro per persoon voor de  basismodule van 2 uur.

10 euro per persoon voor elk bijkomend uur.

 

Contact

André Mulders,

Medewerker Nationaal Park/Rangers: Andre@rlkm.be     

Facile sur la route

De Nationaal Park Challenge
zetellaan 54
3630 Maasmechelen
Tous op pad met een gids

Plus op pad met een gids

Vue générale
Tous op pad met een gids
Kajak Maasland
Ajouter à Mes MaasMoments
action & aventure

Kajak Maasland

Découvrez
Découvrez-le ici

Plus Parc National des « Hoge Kempen »