Parc National des « Hoge Kempen » Parc National des « Hoge Kempen »

Terhills Conference

Mes MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Ajouter à Mes MaasMoments
Groepen Groepen

Op zoek naar een vergaderruimte die het zakelijke aan het aangename koppelt? We verwelkomen je graag bij Terhills Conference: een modern vergadercomplex langs het Terhills Hotel.

 

Deze inspirerende en originele omgeving is ideaal voor al je vergaderingen, incentives, conferenties, recepties, brainstormsessies en corporate evenementen van 8 tot en met 150 personen.

 

Terhills is een veelzijdige locatie waar je zakelijke evenementen kan opwaarderen met een dosis pure ontspanning. Dankzij de nabijheid van het Terhills Hotel, het Nationaal Park, het Terhills Cablepark, Elaisa Wellness en Maasmechelen Village zijn er tal van mogelijkheden. Combineer je vergaderplannen bijvoorbeeld met een toffe teambuilding in de Franse tuin, een natuurwandeling bij Terhills of shoppinguitje.

Facile sur la route

Terhills Conference
zetellaan 72
3630 Maasmechelen
Tous groepen

Plus groepen

Vue générale
Tous groepen
Sint-Barbarakerk
Ajouter à Mes MaasMoments
Cultuur opsnuiven

Sint-Barbarakerk

Découvrez
Découvrez-le ici

Plus Parc National des « Hoge Kempen »