Op pad met een gids

Volle maanwandeling

Mes MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Ajouter à Mes MaasMoments
Groepen Groepen Op pad met een gids Op pad met een gids

Hoe voelt het als een dier te leven in de nacht? Welke vreemde geluiden kan je 's nachts horen? Hoe beleefden de mensen vroeger de duisternis? Deze en vele andere vragen worden beantwoord op de wandeling. Een Ranger neemt je mee door de nacht in een uniek stukje Nationaal Park en brengt je helemaal in de sfeer van de volle maan door de verhalen die hij verteld. Een zaklantaarn mag je meenemen maar slechts in noodgeval gebruiken. Sfeer en beleven zijn de sleutelwoorden voor deze activiteit. Drankje is inbegrepen.

Info & reservaties

Deze wandeling is niet standaard te reserveren via de reservatiemodule van het Nationaal Park. Meer informatie via www.nationaalparkhogekempen.be/nl/ranger en andre@rlkm.be

Facile sur la route

Volle maanwandeling
Toegangspoorten Terhills & Mechelse Heide
3630 Maasmechelen
Tous op pad met een gids

Plus op pad met een gids

Vue générale
Tous op pad met een gids
Sint-Barbarakerk
Ajouter à Mes MaasMoments
Cultuur opsnuiven

Sint-Barbarakerk

Découvrez