Bar Veertien

My MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Toevoegen aan My MaasMoments

Bar Veertien is een zomerbar & eventlocatie gelegen op de site van het Kasteel van Leut. We hopen jullie hier te verwelkomen vanaf 1 mei 2024 tot en met 29 september 2024.

Op ons verwarmd, overdekt terras, kun je terecht voor een hapje en een drankje in een heerlijke ongedwongen sfeer... Laat je onderdompelen in de rust en groene omgeving die Leut te bieden heeft.

 

BarVeertien zal in mei en juni geopend zijn op zaterdagen, zon- en feestdagen telkens vanaf 12u. In juli en augustus kun je bij ons terecht op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen, zon- en feestdagen vanaf 12u. 

Easy on the road

Bar Veertien
Dreef 147
3630 Maasmechelen
All food & beverages

More food & beverages

't Alibi
Toevoegen aan My MaasMoments

't Alibi

Discover
Aen 't Venne
Toevoegen aan My MaasMoments

Aen 't Venne

Discover