Bar Veertien

Mes MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Ajouter à Mes MaasMoments

BarVeertien is een zomerbar & eventlocatie gelegen op de site van het Kasteel van Leut. We hopen jullie hier te verwelkomen vanaf 1 mei 2024 tot en met 29 september 2024.

Op ons verwarmd, overdekt terras, kun je terecht voor een hapje en een drankje in een heerlijke ongedwongen sfeer... Laat je onderdompelen in de rust en groene omgeving die Leut te bieden heeft.

 

BarVeertien zal in mei en juni geopend zijn op zaterdagen, zon- en feestdagen telkens vanaf 12u. In juli en augustus kun je bij ons terecht op woensdagen, vrijdagen, zaterdagen, zon- en feestdagen vanaf 12u. 

Facile sur la route

Bar Veertien
Dreef 147
3630 Maasmechelen
Tous boire & manger

Plus boire & manger

Vue générale
Tous boire & manger
't Alibi
Ajouter à Mes MaasMoments

't Alibi

Découvrez
Aen 't Venne
Ajouter à Mes MaasMoments

Aen 't Venne

Découvrez