Maas Valley River Park Maas Valley River Park

Hotel Al Mulino ***

My MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Toevoegen aan My MaasMoments
Hotel
Restaurant aanwezig

Al Mulino nodigt je uit te overnachten in een historische molen die compleet werd gerenoveerd tot een sfeervol en hoogwaardig hotel van 14 kamers.

In het restaurant kun je proeven van authentieke Italiaanse gerechten en verrassende en zorgvuldig geselecteerde wijnen. Met eerlijke en pure basisproducten die de gastronomie typeert laat de chef je kennismaken met de Italiaanse keuken van Restaurant Al Mulino. Een uniek kader, authenticiteit en gezelligheid, een waaier aan gastronomische specialiteiten en seizoensgerechten, dit is waar het restaurant Al Mulino voor staat.

Het team staat alvast klaar om van jouw overnachting, jouw lunch of diner, een onvergetelijk moment te maken.

Easy on the road

Hotel Al Mulino ***
Molenveldstraat 7
3631 Maasmechelen
Hotel
Restaurant aanwezig
All overnight stay

More overnight stay

Discover it here

More Maas Valley River Park