Action & adventure

Up Ballooning

My MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Toevoegen aan My MaasMoments
Action & Adventure Action & Adventure Relaxation Relaxation Active MaasMust hikes Active MaasMust hikes Or de you prefer an aerial adventure? Or de you prefer an aerial adventure? Want to get zen in the open air or on the water? Want to get zen in the open air or on the water?

Up Ballooning is de expert in ballonvaarten regio Maasmechelen. Wij maken van elke ballonvaart een persoonlijke unike ervaring. Je kan bij ons terecht voor privé ballonvaarten en groepsvaarten tot 16 personen. Ballonvaren is een activiteit voor jong en oud. Het is een onvergetelijke ervaring die u niet wilt missen!

 

De activiteit duur een 3 tal uur. Opstijgen doe je op de site van Decathlon. Nadat we zijn opgestegen krijg je snel een prachtig zicht over: De voormalige mijnlocatie die is omgebouwd tot een recreatiegebied, De kronkelende grensmaas, Nationaal Park Hoge Kempen. Na een uurtje ballonvaren landen we de ballon terug veilig aan de grond. We genieten nog samen na van de mooie ballonvaartbeleving met een heerlijk glaasje champagne. Om de vaart helemaal onvergetelijk te maken krijg je van Up Ballooning een ballonvaartcertificaat als herinnering aan deze unieke activiteit.

Easy on the road

All active maasmust hikes

More active maasmust hikes

Terhills Cablepark
Toevoegen aan My MaasMoments
Action & adventure

Terhills Cablepark

Discover
Rangers
Toevoegen aan My MaasMoments
Action & adventure

Rangers

Discover