Action & adventure

Zwemvijver Kikmolen

My MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Toevoegen aan My MaasMoments
2-4h
Kidsproof
Action & Adventure Action & Adventure Kids Kids Active MaasMust hikes Active MaasMust hikes Action on or in the water Action on or in the water

Neem bij warm weer een plons in ons prachtige natuurzwembad van 2,7 ha en kom tot rust op onze uitgestrekte ligweide of op het zonne-eilandje. Meer zin in avontuur? Ontdek onze twee spectaculaire waterglijbanen! De langste waterglijbaan voert je met een duivelse snelheid doorheen de vele bochten. In de buisglijbaan kun je zelfs met je eigen rubberen bootje glijden! Ook de allerkleinsten kunnen naar hartenlust plonzen. De bodem is slechts 30 cm diep en loopt zeer zachtjes af naar een maximale diepte van 1,80 m. Kinderen kunnen zich ook ter land uitleven in onze grote speeltuin. Schuif van de glijbaan, kruip in de draaimolen, duik in de schommelmand. Leef je uit in het ruimtenet of verover het klimklauterfort! Kortom, alles om een onvergetelijke dag met de kinderen door te brengen. 

 

Prijzen:

  • Volwassenen: €5
  • Kids: €3

info@kikmolen.be

Easy on the road

Zwemvijver Kikmolen
Kikmolenstraat 3
3630 Maasmechelen
2-4h
Kidsproof
All active maasmust hikes

More active maasmust hikes

B’Osars
Toevoegen aan My MaasMoments
Kids

B’Osars

4,0km
Discover
Bowling Admiraal
Toevoegen aan My MaasMoments
Or do you prefer to stay in?

Bowling Admiraal

Discover