Hoge Kempen National Park Hoge Kempen National Park

Ontspanning

Elaisa Wellness

My MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Toevoegen aan My MaasMoments
2-4h
Relaxation Relaxation Ontspannende mustdo's Ontspannende mustdo's Want to get zen in the open air or on the water? Want to get zen in the open air or on the water?

Elaisa Energetic Wellness omarmt je met haar geometrische vormen en biedt alles om je tot complete ontspanning te leiden. Hier is ruimte om voluit te genieten en tot rust te komen in het diepste van jezelf.

Elaisa staat voor Egypte – Lemuria – Atlantis – Inner Source Activation. In verbinding met de prachtige natuur van het Nationaal Park Hoge Kempen omringt onze wellness je met verschillende stijlen, beelden en symbolen uit zeer oude wereldculturen. Een verstilling die doorwerkt tot diep in je lichaam en je helpt om een nieuwe balans te vinden, vol energie.

 

Elke mens is uniek en heeft dus ook een eigen manier van ontspannen. Om die reden reikt ons uiteenlopende aanbod, bijzonder in Europa, veel verder en dieper dan de traditionele wellness. Het is een verademing, die je huiswaarts doet keren met rust, energie en verwondering.

Easy on the road

Elaisa Wellness
Nationaal Parklaan 7
3650 Dilsen-Stokkem
2-4h
All ontspannende mustdo's

More ontspannende mustdo's

Euroscoop
Toevoegen aan My MaasMoments
Ontspanning

Euroscoop

Discover
Kompel Beer
Toevoegen aan My MaasMoments
Ontspanning

Kompel Beer

Discover
Discover it here

More Hoge Kempen National Park