Nationalpark Hoge Kempen Nationalpark Hoge Kempen

Vakantiewoning Bij den Driek ***

My MaasMomets

Mein MaasMoment ist das praktische Planungsinstrument der Website Visit Maasmechelen. Das macht Ihre Reise nach Maasmechelen noch einfacher. Markieren Sie Ihre Lieblingsaktivitäten, Restaurants und Unterkünfte mit dem Mein maasMoment-Label. Dies ist immer auf jeder Seite angegeben.

Oben rechts können Sie zur Seite Mein MaasMoment navigieren. Sehen Sie in einer praktischen Listenansicht oder auf der Karte, welche Aktivitäten Sie ausgewählt haben. Teilen Sie Ihre MaasMoments mit Freunden oder drucken Sie sie aus.

Beginnen Sie schnell. 

Toevoegen aan My MaasMomets
Vakantiehuis

Welkom in ons gastenhuis "Bij den Driek" te Opgrimbie. "Bij den Driek" is een gezellig, gerenoveerd boerderijtje dat integraal te huur is voor korte periodes. Er zijn slaapplaatsen tot 7 personen, en een volledig uitgeruste keuken ter beschikking.

Opgrimbie, de parel van het Maasland, bekend van het Koninklijk landgoed, ligt op wandelafstand van de Maasmechelse heide. Er zijn allerlei fietsknooppunten in de buurt. Onthaasten, kuren, shoppen en genieten van natuur- en cultuurschoon: het Maasland kolkt van mogelijkheden. Hier stroomt de Maas als een blauwe draad doorheen je vakantie en volg je het ritme van de stroom. Spring op je fiets en neem een kijkje over de grens met de vele veerpontjes. Dankzij het super comfortabele fietsroutenetwerk fiets je langs het water door de groene Maasvallei en de pittoreske en historische Maasdorpjes. Trek je liever de wandelschoenen aan? Het gevarieerde en unieke landschap staan garant voor urenlang wandelplezier en adembenemende panorama's.

Bequem unterwegs

Vakantiewoning Bij den Driek ***
Kerkstraat 23
3630 Maasmechelen
Vakantiehuis
Alle übernachten

Mehr übernachten

Übersicht
Alle übernachten
B&B Asmara***
Toevoegen aan My MaasMomets

B&B Asmara***

Entdecken Sie
Entdecken Sie es hier

Mehr Nationalpark Hoge Kempen