Hoge Kempen National Park Hoge Kempen National Park

Mechelse Heide - Tussen bos en heide

My MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Toevoegen aan My MaasMoments
14,1km
Hiking Hiking

'Tussen bos en heide' is een zeer afwisselende wandeling die je alle facetten van het Nationaal Park laat zien: bossen, heide, zandgroeves, wildlife en waterpartijen.

 

Deze wandelroute werd samengesteld door Visit MaasMechelen en is een combinatie van verschillende wandellussen in de Mechelse Heide. Ze is speciaal in het leven geroepen voor de langeafstandswandelaar.

 

Bekijk deze route op RouteYou

 

De wandelkaart van de Mechelse Heide is te koop bij Visit MaasMechelen of in de brasserie bij de Mechelse Heide aan €2,5/kaart. Je kan hem ook raadplegen op www.wandeleninlimburg.be

Vanuit de Mechelse Heide volg je eerst de paarse wandellus in noorderlijke richting. Bij wandelknooppunt 31 schakel je over op de gele wandellus in zuidelijke richting. Vervolgens schakel je bij wandelknooppunt 37 over op de rode wandellus die je weer terugbrengt naar je beginpunt.

Easy on the road

Mechelse Heide - Tussen bos en heide
Nationaal Park Hoge Kempen - Mechelse Heide, Joseph Smeetslaan 280
3630 Maasmechelen
14,1km
All hiking

More hiking

Overview
All hiking
Zandloperpad
Toevoegen aan My MaasMoments

Zandloperpad

1,5km
Discover
Discover it here

More Hoge Kempen National Park