De Karbonkel

Mes MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Ajouter à Mes MaasMoments
Eten & drinken

Centraal gelegen op vijftig meter van Maasmechelen Village, aan de ingang van het bioscoopcomplex Euroscoop en tegenover de toegang tot het wandelgebied Terhills, ligt onze eet- en drankgelegenheid de Karbonkel. Wij zijn het ideale rustpunt voor de bezoekers van het Nationaal Park Hoge Kempen en shoppers van Maasmechelen Village. Maar dankzij de aanwezigheid van verschillende fietsroutes, ook de perfecte uitvalsbasis voor fietsers, ook grotere groepen. Ons groot zuidgericht terras met 160 stoelen is een welkome verpozing voor fietsers, wandelaars, shoppers en andere levensgenieters. De mooie Franse tuin van het Terhills hotel ligt vlak bij ons terras en je stalt makkelijk je fiets op de daarvoor voorziene plek. Zowel binnen als buiten geniet je van rust en ruimte. Of het nu is voor een koffie, een wijntje of één van onze vele bieren, je kan bij ons terecht vanaf 12 u. tijdens de wintermaanden. In die periode zijn we op donderdag gesloten. Vanaf de lente zijn wij 7/7 geopend vanaf 11u. Lekkere salades, steak met frietjes, croques, broodjes, traditionele Vlaamse gerechten, alles is huisbereid. De keuken is doorlopend geopend. Proef zeker onze huisgemaakte garnaalkroketjes. Altijd welkom!

Facile sur la route

De Karbonkel
Zetellaan 72
3630 Maasmechelen
Eten & drinken
Tous boire & manger

Plus boire & manger

Vue générale
Tous boire & manger
't Alibi
Ajouter à Mes MaasMoments

't Alibi

Découvrez
Aen 't Venne
Ajouter à Mes MaasMoments

Aen 't Venne

Découvrez