Parc National des « Hoge Kempen » Parc National des « Hoge Kempen »

Op pad met een gids

Smakenwandeling

Mes MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Ajouter à Mes MaasMoments
Groepen Groepen Op pad met een gids Op pad met een gids Liever een culinaire ontdekking? Liever een culinaire ontdekking?

De Ranger neemt je mee op een culinaire natuurwandeling met proevertjes uit de natuur van het Nationaal Park. Hij laat je de geuren en smaken ontdekken! Tijdens deze wandeling hebben we aandacht voor planten met een bijzondere smaak en geur. Bij verschillende stopplaatsen vertelt de Ranger over de geneeskrachtige eigenschappen, het voorkomen, het volksgebruik, de legenden en de culinaire eigenschappen, … van deze planten. Denk maar aan de jeneverbes die van oudsher gebruikt werd om de jenever op smaak te brengen … en waar ook deze drank zijn naam aan ontleend. Daarbij laat hij je  proeven van vruchten, zaden of bereidingen in typische Nationaal Park producten zoals een Nationaal Park likeur, NPHK-keisnoepjes, …

Praktisch

Periode: de activiteit vindt plaats het hele jaar door
Locatie: alle toegangspoorten
Duur: 2 uur
Afstand: 4 km
Deelname: maximum 25 personen
Prijs: 90 euro
Leeftijd: 6 - 96 jaar

 

Info & reservaties

https://www.nationaalparkhogekempen.be/nl/activiteit/smakenwandeling

Facile sur la route

Smakenwandeling
Toegangspoort Mechelse Heide, Joseph Smeetslaan 280
3630 Maasmechelen
Tous op pad met een gids

Plus op pad met een gids

Vue générale
Tous op pad met een gids
Bowling Admiraal
Ajouter à Mes MaasMoments
Vous préférez rester en intérieur ?

Bowling Admiraal

Découvrez
Découvrez-le ici

Plus Parc National des « Hoge Kempen »