Na decennialang in de pas te hebben gelopen - huisje, tuintje, kindje, job - ontdekt de 55-jarige weduwe Nancy dat ze één ding nooit onderzocht heeft: de mysteries van haar eigen lichaam. Om daar verandering in te brengen, roept ze de hulp in van sekswerker Leo Grande. Wanneer ze hem in een zielloos hotel ontmoet, gaat er voor beiden een nieuwe wereld open.  

In deze diepmenselijke tragikomedie gaan cineast Sophie Hyde en actrice Emma Thompson op zoek naar het mysterie van het vrouwelijk genot. Hoofdrolspeelster Emma Thompson speelt één van haar meest uitdagende en dappere rollen ooit: sexy, ontroerend en taboedoorbrekend, maar vooral hartverwarmend en relevant. Good Luck to You, Leo Grande bekijkt seksualiteit inderdaad op een kwetsbare en grappige manier, met dank aan het scenario van de Britse comédienne, schrijfster en actrice Katy Brand.  
De Australische filmmaker Sophie Hyde etaleerde haar luchtige, snedige en komische stijl eerder al in de Sundance-hit Animals, maar de kans is groot dat zij met deze film nog meer harten zal veroveren.  Good Luck to You, Leo Grande werd bijzonder goed onthaald door pers en publiek, o.a. op het filmfestival van Berlijn in februari 2022. Deze film wordt vertoond onder de noemer Cinématinee en maakt deel uit van het cultuuraanbod voor senioren. Voor een zitje betaal je 7 euro, inclusief een drankje. 
When?
Price
Base tariff: 7 EUR
Where?
Koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen (Eisden-Tuinwijk)
Organisator
CC Maasmechelen