Jonas bouwt torens, torens veranderen in een stad, of een vlakte, of een mens. Maar steeds wanneer hij de laatste steen wil leggen, blijkt zijn werk onaf. Jonas balanceert op wankele torens, beweegt op handen van steen naar steen. Maar wat hij ook probeert: alles blijft stijf en stil. Tot hij het beton aantrekt en draaiend op loodzware schoenen een ballet orkestreert. In een duet met de massieve bal scheert hij rakelings langs het publiek. Hij (ver-)bouwt zijn lichaam. Zelfs wanneer hij bijna bezwijkt, vindt hij de vrijheid voor een duet tussen teen en pink.  
Wanneer Jonas zijn betonnen hoofd in de handen van het publiek legt, wordt dit mededrager van zijn creatie en verbouwen ze samen de wereld.  
 
Het indrukwekkende KORROL is bruisend circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. De opstelling is bijzonder intiem, het publiek zit mee op scène rond de speler-acrobaat.   Na de onvergetelijke voorstellingen Plock! en murmur (ook in onze schouwburg te gast in 2019 en 2020) schittert Grensgeval opnieuw met KORROL, het sluitstuk van het drieluik over kunst en creëren. Het verheugt ons zeer dat we ook deze voorstelling naar onze schouwburg kunnen halen. 
When?
Price
Base tariff: 8 EUR
: 6 EUR
: 7 EUR
Where?
Koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen (Eisden-Tuinwijk)
Organisator
CC Maasmechelen