In tijden van toenemende negativiteit en druk vanuit de samenleving en social media, zet Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Delphine van Saxen-Coburg, Prinses van België, haar Village takeover in om een boodschap van positiviteit en zelfliefde te verspreiden.

 

Het thema van de takeover, Love Imperfection, viert de kracht van onze eigenheid en zet aan tot optimisme, ondanks de uitdagingen die op ons pad komen. Een krachtige boodschap waarmee de prinses gasten wil inspireren om alles te omarmen wat hen uniek maakt – zelfs hun zogenaamde ‘imperfecties’.

 

De kunstsamenwerking met Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Delphine van Saxen-Coburg, Prinses van België, draait voor een groot deel rond 3 gloednieuwe op maat gemaakte kunstinstallaties, waaronder een __levensgrote wensboom, lachspiegels met een arty twist en een spectaculaire transformatie van Manneken Pis in 'Delphineken Pis'. De installaties zijn bedoeld om gasten te inspireren positief in het leven te staan en hen te doen stilstaan bij hun eigen zelfbeeld.

When?
Zaterdag 1 juli
until Donderdag 31 augustus
Price

Gratis toegang.

Where?
Zetellaan 100
3630 MaasMechelen
Organisator
MaasMechelen Village