RivierPark Maasvallei RivierPark Maasvallei

Vakantiewoning Eden Roos ****

Mes MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Ajouter à Mes MaasMoments
Vakantiehuis

Welkom in het Maasland! Eden Roos maakt deel uit van B&B Vuchterhof en is gelegen in Vucht, een klein rustig dorpje en een deelgemeente van Maasmechelen. Het fietsroutenetwerk Limburg bevindt zich bij wijze van spreken in onze achtertuin. Parking 15 van het Rivierpark Maasvallei ligt op 100 meter. Nederland en zelfs Duitsland zijn vlakbij! De rust van de Mechelse Heide en de prachtige vergezichten in Connecterra laten je helemaal terug op adem komen. Shoppingplezier gegarandeerd in Maasmechelen Village en met steden als Genk, Hasselt, Maastricht, Roermond (designer outlet) en Aken in de buurt

Facile sur la route

Vakantiewoning Eden Roos ****
Steegstraat 17
3630 Maasmechelen
Vakantiehuis
Tous séjourner

Plus séjourner

Vue générale
Tous séjourner
Découvrez-le ici

Plus RivierPark Maasvallei