Hoge Kempen National Park Hoge Kempen National Park
Maas Valley River Park Maas Valley River Park

Hiking

Jooks App

My MaasMoments

Mijn MaasMomenten is de handige planningstool van de website Visit Maasmechelen. Zo maak je jouw uitstap naar Maasmechelen nog gemakkelijker. Duid jouw favoriete activiteiten, restaurants en overnachtingsmogelijkheden aan met het Mijn MaasMomenten label. Dit staat steeds aangegeven bij iedere pagina. 

Rechtsboven kan jij navigeren naar de Mijn MaasMomenten pagina. Bekijk welke activiteiten je selecteerde in een handige lijstweergave of op de kaart. Deel jouw MaasMomenten met vrienden of druk ze af. 

Ga er snel mee aan de slag. 

Toevoegen aan My MaasMoments
10,0km
1-2h
Gratis
Hiking Hiking Hikes Hikes Or do you prefer to push yourself harder? Or do you prefer to push yourself harder?

De gratis app Jooks combineert lopen en wandelen met sightseeing.

Download de app, geef je locatie in en kies een route. Een stem leidt je naar het dichtstbijzijnde punt op die route en je bent vertrokken. Telkens je een bezienswaardigheid passeert, krijg je er info over. 

Voor Maasmechelen zijn er 3 verschillende routes beschikbaar: 

Maasdorp Vucht - 8,8 km
De route loopt door Maasdorpje ‘Vucht’ en gidst je langs verschillende interessante gebouwen en monumenten. Via de audioguide kom je meer te weten over de omgeving en de historiek van dit Maasdorpje dat al gekend was bij de Romeinen én wellicht ook de Vikingen.

Maasdorp Leut - 9,7 km
De app gidst je langs allerlei interessante bezienswaardigheden in Leut, Mazenhoven en een stukje Meeswijk. Al lopend of wandelend ontdek je alles over de impact die het kasteel van Vilain XIIII had op het gebied, maar ook andere weetjes passeren de revue.

Nationaal Park Hoge Kempen - 10 km

Tijdens je tocht kom je de mooiste natuur van Vlaanderen tegen. Je leert er over het ontstaan van de Mechelse Heide, welke mensen er 10.000 jaar geleden leefden en nog veel meer.

Download Jooks via de Google Play store of Itunes store. 

Easy on the road

Jooks App
10,0km
1-2h
Gratis
All hikes

More hikes

Overview
All hikes
Spider Walk
Toevoegen aan My MaasMoments
Kids

Spider Walk

3,3km
Discover
Discover it here

More Hoge Kempen National Park